rent easy avtodomi

Pri rent easy najdete 3 različne kategorije avtodomov. Maksimalno 2 leti stara vozila vam nudijo najvišje udobje pod okriljem skupine Erwin Hymer.

Standardna oprema vključuje:

  • kuhinjo s hladilnikom in umivalnikom,
  • kopalnico s svežo vodo in WC-jem ter ponavadi ločeno tuš kabino
  • sistem za ogrevanje, kabel za napajanje, kabelski boben in 12 V baterijo s polnilcem
  • nosilec za kolesa, servo volan, radio s CD-predvajalnikom,
  • navigacija

Vključuje tudi (razen skupina Active Classic):

  • avtomatski satelitski sistem
  • TV
  • vzvratna kamera

Dodatna oprema kot je posoda, pribor, posteljnina, kamping mize in stoli lahko rezervirate pri večini najemnih pisarn - le-te vam ponekod organizirajo tudi prevoz iz/na letališče in možnost potovanja s hišnimi ljubljenčki - pogovorite se o vaših željah z nami!

Avanturistične počitnice so najboljše. Naši modeli Active

Ali vam med vašimi počitnicami svoboda pomeni največ? Avtodom iz kategorije Active je popolno vozilo za kratke izlete, izlete v mesta, spontane oddihe… - seveda brez da bi se odpovedali udobju.

Vsi modeli Active imajo kopalnico, klimo, senčnike, močan motor, ESP, zračno blazino za voznika in sovoznika, ABS, tempomat... vse za užitek in varnost med vožnjo.

Mimogrede, vsi Active avtodomi tehtajo manj kot 3500 kg, kar pomeni, da je potrebno vozniško dovoljenje B-kategorije.

Najemi avtodom Active Classic

Najemi avtodom Active First

Počitniška zabava za mlajše in starejše avanturiste: Družinski modeli

Danes v gorah, jutri ob morju: Največja svoboda pri načrtovanju vaših počitnic, ravno pri potovanju z avtodomom. Ostanite tam kjer so vaši otroci najsrečnejši, kjer je sončni zahod najlepši in kjer je zabava najboljša.

Družinski modeli pametnih postavitev, vam nudijo dovolj prostora, da lahko do 5 oseb maksimalno uživa na dopustu in to popolnoma brez stresa.

Najemi avtodom Family Classic

Najemi avtodom Family Extra

Unikatni kot vi! Naši Exclusive modeli

Ali se tudi med svojim dopustom ne želite odreči visokemu standardu, prijetni atmosferi in dizajnu? Modeli Exclusive so elegantni in ponujajo najvišjo raven udobja v visokokvalitetnem ambientu.

Inovativni modeli omogočajo veliko prostora za 2-4 osebe, visoko kakovostna tehnologija motorja in šasije pa zagotavljata vrhunske vozne lastnosti in varnost.

Za vaše nepozabne počitnice bo poskrbela tudi prostorna garaža - kaj pravite o igranju golfa na dopustu s svojo lastno opremo?

Najemi avtodom Exclusive Classic